جستجو در سایت

1404/12/04 11:47

شوک بزرگ در بفتا ۲۰۲۶؛ تیموتی شالامی و لئوناردو دی ‌کاپریو هر دو بازنده شدند

شوک بزرگ در بفتا ۲۰۲۶؛ تیموتی شالامی و لئوناردو دی ‌کاپریو هر دو بازنده شدند
مراسم بفتای امسال با غافلگیری‌های پیاپی همراه بود؛ جایی که نه تیموتی شالامی و نه لئوناردو دی ‌کاپریو، دو مدعی اصلی فصل جوایز، موفق به کسب جایزه نشدند و رابرت آرامایو با فیلمی که حتی خارج از بریتانیا اکران نشده، همه را شگفت‌زده کرد.
به گزارش سلام سینما

مراسم بفتای یکشنبه‌شب برای بسیاری گیج‌کننده بود، به‌ویژه اگر نامتان تیموتی شالامی باشد.

در گذشته، جوایز بفتا معمولاً پیش‌بینی‌کننده خوبی برای برنده اسکار بهترین بازیگر مرد بوده‌اند. ده نفر از یازده برنده اخیر بفتا، در نهایت اسکار را نیز از آن خود کرده‌اند.

اما این آخر هفته، برای نخستین بار از سال ۲۰۰۱ زمانی که جیمی بل برای (Billy Elliot) برنده شد، بازیگری که حتی نامزد اسکار نیست، جایزه بفتا را برد: رابرت آرامایوی ۳۳ ساله برای فیلم (I Swear).

اگر نام فیلم برایتان ناآشناست، دلیلش این است که (I Swear) هنوز در ایالات متحده یا هیچ کشور دیگری خارج از بریتانیا اکران نشده است.

شالامی که همیشه «در آستانه پیروزی» قرار دارد، همچنان با اختلافی اندک برای فیلم (Marty Supreme) پیشتاز رقابت اسکار است و تاکنون جوایز منتخب منتقدان و گلدن گلوب را برده. اما شکست او در بفتا نشان می‌دهد جایگاهش آن‌قدرها هم محکم نیست.

لئوناردو دی ‌کاپریو نیز یکی دیگر از بازندگان شب بود؛ او برای فیلم برنده بهترین فیلم بفتا، (One Battle After Another) نامزد شده بود.

با توجه به اینکه ۲۵ درصد رأی‌دهندگان آکادمی اسکار خارج از آمریکا زندگی می‌کنند و همپوشانی قابل‌توجهی با بفتا دارند، این شکست می‌تواند به ضرر شالامی تمام شود. شاید رأی‌دهندگان بین‌المللی به سمت دی‌کاپریو، مایکل بی. جردن (Sinners) یا واگنر مورا (The Secret Agent) متمایل شوند.

شالامی به‌شدت به بردن جایزه انجمن بازیگران (SAG) در هفتهٔ آینده نیاز دارد؛ جایزه‌ای که سال گذشته برای (A Complete Unknown) برده بود، اما تاکنون هیچ بازیگری دوبار پیاپی این جایزه را نگرفته است.
 


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image