جستجو در سایت

1405/01/08 14:23

سوسن پرور و میرطاهر مظلومی در یک مسابقه استعدادیابی

سوسن پرور و میرطاهر مظلومی در یک مسابقه استعدادیابی
مجموعه‌ی «چهره شو» که مسابقه‌ای در زمینه استعدادیابی بازیگری است، با اجرای میرطاهر مظلومی و سوسن پرور به عنوان داور در شبکه نمایش خانگی منتشر می‌شود.

مجموعه‌ی «چهره شو» که مسابقه‌ای در زمینه استعدادیابی بازیگری است، با اجرای میرطاهر مظلومی و سوسن پرور به عنوان داور در شبکه نمایش خانگی منتشر می‌شود.

مجموعه‌ «چهره شو» که در مسابقه‌ای رقابتی ـ تفریحی است به کارگردانی مهدی مظلومی و تهیه‌کنندگی برادران یاری تولید شده است.
‌
«چهره شو» با اجرا و گردانندگی میرطاهر مظلومی ساخته شده و سوسن پرور در این مجموعه به عنوان راهنما و داور حضور دارد.
‌
در این مجموعه، ۱۲ شرکت‌کننده در رقابتی، استعداد خود را در زمینه بازیگری محک می‌زنند و در عین ایجاد لحظات طنازانه‌ی شیرین، داده‌های خود در زمینه بازیگری را ارتقا می‌دهند.
‌
مهدی مظلومی کارگردان «چهره شو» سابقه ساخت سریال‌های خاطره‌ساز کمربندها را ببندیم، بدون شرح، روزگار خوش حبیب آقا و ... را در کارنامه دارد. برادران یاری هم پیش از این سابقه تولید یا عرضه سریال‌هایی چون گلشیفته، کرگدن، سیاوش، غربت، دیو و ماه پیشونی و... را در کارنامه خود داشته‌اند.
‌
«چهره شو» در ۱۸ قسمت از پلتفرم نماوا عرضه می‌شود. این مجموعه که شامل چهار فصل چهار قسمتی به اضافه دو قسمتِ فینال است، یکشنبه‌ها و پنجشنبه‌ها  ۲۰ از شبکه نمایش خانگی عرضه می‌شود.

منبع: ایسنا


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image