جستجو در سایت

1404/10/10 22:47

جیمز گان شایعه انتخاب بازیگر Wonder Woman را تکذیب کرد

جیمز گان شایعه انتخاب بازیگر Wonder Woman را تکذیب کرد
در حالی‌که طرفداران منتظر اخبار رسمی از پروژه (Wonder Woman) در دنیای جدید DC هستند، جیمز گان شایعه اعلام بازیگر این نقش در ژانویه ۲۰۲۶ را با یک «نه» قاطع رد کرد.
به گزارش سلام سینما

جیمز گان، مدیر خلاق دنیای سینمایی جدید DCU، شایعه‌ای درباره انتخاب بازیگر نقش واندر وومن را تکذیب کرده است. این شایعه ابتدا توسط صفحه DCU Central منتشر شد و ادعا می‌کرد که اعلام رسمی بازیگر این نقش در ژانویه ۲۰۲۶ انجام خواهد شد. گان در پاسخ کوتاه اما صریح خود در شبکه اجتماعی Threads تنها نوشت: «نه، خبری نیست».

پروژهٔ (Wonder Woman) در DCU در حال حاضر در مرحله توسعه قرار دارد و فیلمنامه آن توسط آنا نوگیرا نوشته می‌شود. با این حال، هیچ اطلاعات رسمی درباره زمان معرفی بازیگر یا تاریخ اکران فیلم منتشر نشده است. برخی گمانه‌زنی‌ها حاکی از آن است که شخصیت دایانا ممکن است نخستین‌بار در فیلم (Man of Tomorrow)، دنبالهٔ «سوپرمن»، که برای سال ۲۰۲۷ برنامه‌ریزی شده، ظاهر شود؛ اما این موضوع نیز هنوز تأیید نشده است.

دنیای جدید DC که با مدیریت مشترک گان و پیتر سفرن از سال ۲۰۲۴ آغاز شد، تاکنون پروژه‌هایی مانند (Creature Commandos)، فیلم «سوپرمن» و فصل دوم (Peacemaker) را عرضه کرده است. سال ۲۰۲۶ نیز قرار است میزبان آثاری چون (Supergirl)، (Lanterns) و (Clayface) باشد.

در (Man of Tomorrow)، دیوید کورنسوت و نیکلاس هولت بار دیگر نقش‌های سوپرمن و لکس لوتر را تکرار می‌کنند. همچنین حضور لارس آیدینگر در نقش برینیاک تأیید شده و گفته می‌شود داستان فیلم به خط روایی فصل دوم (Peacemaker) نیز متصل خواهد بود؛ جایی که شخصیت ریک فلگ پدر با بازی فرانک گریلو قصد دارد متاهیومن‌ها را به سیاره‌ای زندان‌مانند به نام (Salvation) تبعید کند.

در مجموع، با وجود هیجان طرفداران برای معرفی واندر وومن جدید، به‌نظر می‌رسد DC Studios هنوز آماده اعلام رسمی نیست و گان با تکذیب شایعات، تأکید کرده که اخبار قطعی تنها از سوی او یا استودیو منتشر خواهد شد.
 


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image