جستجو در سایت

1405/01/31 20:30

جزئیات مهمی از کتاب Project Hail Mary در فیلم حذف شد

جزئیات مهمی از کتاب Project Hail Mary در فیلم حذف شد
از نظر اندی ویر نویسنده کتاب Project Hail Mary، حذف صحنه انفجار هسته‌ای بزرگ‌ترین حسرت اقتباس فیلم است.
به گزارش سلام سینما

اندی ویر نویسنده Project Hail Mary اعلام کرد تنها حسرتش درباره اقتباس سینمایی این رمان، حذف یک صحنه مهم از داستان بوده است. فیلم Project Hail Mary با کارگردانی فیل لرد و کریستوفر میلر و بازی رایان گاسلینگ، بخش‌هایی از داستان که روی زمین رخ می‌دهند را حذف کرده و بیش‌تر تمرکز خود را بر ماموریت فضایی انسان‌ها برای نجات خورشید معطوف کرده است. ویر که تهیه‌کنندگی این فیلم را هم برعهده داشته، در گفتگو با پادکست StarTalk با اجرای نیل دگراس تایسون فاش کرد که صحنه انفجار هسته‌ای در جنوبگان، بزرگترین حسرت او و فیلم‌نامه‌نویس اثر، درو گودارد بوده است.

در این بخش از رمان، دانشمندان برای مقابله با سرمای شدید و فاجعه جهانی ناشی از فعالیت میکروارگانیسم آستروفیج، تصمیم می‌گیرند چندین بمب هسته‌ای در جنوبگان منفجر کنند تا یک قفسه یخی عظیم به اقیانوس بیفتد و گاز متان انباشته‌شده آزاد شود تا زمین گرمای بیشتری حفظ کند. ویر تأکید کرد:

« هم من و هم درو گودارد برای گنجاندن این صحنه تلاش کردیم اما زمان فیلم بیشتر از حد مجاز می‌شد و مجبور شدیم آن را کنار بگذاریم.»

وی همچنین توضیح داد که برخی صحنه‌های موجود در فیلم، در کتاب دیده نمی‌شوند؛ برای مثال فیلم در بخش‌هایی وضعیت یخ‌زدگی اقیانوس‌ها و مشکلات زمین بر اثر سرمای شدید را نشان می‌دهد، اما در رمان تنها به شروع این بحران‌ها اشاره شده است. ویر گفت:
« در کتاب ما شاهد آغاز مشکلات هستیم و بسیاری از مسائل توسط تکنیک‌هایی ایجاد می‌شوند که بشر برای مقابله با بحران به کار می‌برد. اوضاع بدتر می‌شود اما به آن گرما هم نیاز خواهیم داشت.»

اقتباس Project Hail Mary با حذف و اضافه‌های متعدد نسبت به کتاب، روایتی متفاوت اما همچنان جذاب را ارائه داده است. حذف صحنه بمباران هسته‌ای جنوبگان یکی از تفاوت‌های کلیدی این دو نسخه به شمار می‌رود.

منبع: ویجیاتو


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image