جستجو در سایت

1405/07/11 15:15

خیز بلند « تلماسه ۳» برای اسکار؛ نبرد بزرگ دنی ویلنوو و کریستوفر نولان آغاز شد

خیز بلند « تلماسه ۳» برای اسکار؛ نبرد بزرگ دنی ویلنوو و کریستوفر نولان آغاز شد
اکران‌های خصوصی و محدود قسمت سوم حماسه «تلماسه» با تحسین منتقدان مواجه شد تا تنور رقابت فصل جوایز امسال برای نبرد احتمالی میان دنی ویلنوو و کریستوفر نولان داغ‌تر از همیشه شود.
به گزارش سلام سینما

نخستین بازخوردها از نمایش خصوصی ساخته تازه دنی ویلنوو خیره‌کننده بوده است. کمپانی برادران وارنر که ماه اوت نسخه‌ای طولانی از این اثر را به صورت داخلی نمایش داده بود، اکنون با تایید کلیتون دیویس، تحلیل‌گر ارشد ورایتی، شاهد استقبال گرم حاضران در جلسات هفته اخیر بوده است. این فیلم که ۲۷ آذر روانه پرده سینما می‌شود، بار دیگر امیدهای ویلنوو برای کسب جایزه کارگردانی را زنده کرده است؛ هنرمندی که با وجود درخشش دو قسمت پیشین، در آن بخش‌ها نادیده گرفته شد.

جیسون موموآ، بازیگر نقش دانکن آیداهو، با لحنی قاطع درباره عملکرد تیموتی شالامی گفت: «صبر کنید تا او را در تلماسه ۳ ببینید. شاید این یکی از بهترین بازی‌هایی باشد که در تمام عمرم دیده‌ام؛ کاملا جدی هستم.»

کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند رقابت نهایی بهترین فیلم اسکار میان «تلماسه ۳» و «ادیسه» اثر کریستوفر نولان شکل بگیرد. در این مسیر، آثاری چون «توپ سیاه» و «پروژه هیل مری» نیز به عنوان مدعیان قدرتمند حضور دارند. همچنین فیلم‌هایی نظیر «وسواس»، «دعوت»، «نخستین نمایش»، «اسب وحشی ۹» و «من نقش راکی را بازی می‌کنم» نیز در فهرست رقبای احتمالی این دوره دیده می‌شوند.


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image