جستجو در سایت

1404/09/10 15:17

ناراحتی جرج کلونی از باخت نقشی در فیلم Thelma & Louise به برد پیت

ناراحتی جرج کلونی از باخت نقشی در فیلم Thelma & Louise به برد پیت
بازیگر ۶۴ ساله هالیوود در مصاحبه‌ای با (The Sunday Times) یادآور شد که رقابت برای نقش جِی.دی در فیلم (Thelma & Louise) تا آخرین مرحله پیش رفت، اما برد پیت انتخاب شد و مسیر حرفه‌ای او را دگرگون کرد. کلونی اعتراف کرد که سال‌ها به دلیل دلخوری از دیدن فیلم خودداری کرده است.
به گزارش سلام سینما

جرج کلونی در بازگویی خاطرات آغاز کار حرفه‌ای‌اش گفت که در سال ۱۹۹۱ برای نقش جِی.دی در فیلم (Thelma & Louise) به کارگردانی ریدلی اسکات تا مرحله نهایی تست بازیگری پیش رفت. او با طنز و ناراحتی یادآور شد: «به مرحله آخر رسیدم، اما برد پیت نقش را گرفت. سال‌ها فیلم را ندیدم چون ناراحت بودم.»  

کلونی توضیح داد که آن نقش می‌توانست سکوی پرتابی برای او باشد تا از قالب بازیگر تلویزیونی خارج شود و وارد عرصه جدی سینما گردد. در نهایت، برد پیت با ایفای این نقش به شهرت جهانی رسید و مسیر حرفه‌ای‌اش تغییر کرد. کلونی گفت: «وقتی بالاخره فیلم را دیدم، فهمیدم انتخاب درست همان برد بود. او بهترین گزینه بود.»  

برد پیت نیز پیش‌تر در مصاحبه‌ای گفته بود که سه بار برای این نقش تست داد و در نهایت پس از چندین بار رد شدن، نقش به او پیشنهاد شد. او همچنین از تجربه فیلم‌برداری صحنه عاشقانه با جینا دیویس یاد کرده و آن را نقطه ورودش به «لیگ بزرگ» هالیوود دانسته است.  

کلونی و پیت بعدها به دوستان نزدیک تبدیل شدند و در پروژه‌های مشترکی چون (Ocean’s Eleven) و دنباله‌های آن همکاری کردند. کلونی در مصاحبه اخیرش با شوخی گفت: «برد هنوز سر این موضوع مرا دست می‌اندازد، اما واقعیت این است که آن نقش باید مال او می‌بود.»  

این روایت نشان می‌دهد چگونه یک انتخاب بازیگری می‌تواند مسیر حرفه‌ای بازیگران را تغییر دهد؛ فرصتی که برای کلونی از دست رفت، اما در نهایت او نیز با فیلم‌های دیگری به یکی از ستاره‌های بزرگ سینما بدل شد.  
 


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image