جستجو در سایت

1405/06/07 13:30

بازگشت تام هنکس به زمین بیسبال؛ پاتریشیا کلارکسون به درام ورزشی The Comebacker پیوست

بازگشت تام هنکس به زمین بیسبال؛ پاتریشیا کلارکسون به درام ورزشی The Comebacker پیوست
تام هنکس، اسطوره سینمای هالیوود، پس از گذشت ۳۴ سال از نقش‌آفرینی ماندگارش در فیلم «لیگ خودشان»، بار دیگر با درام ورزشی The Comebacker به دنیای بیسبال بازمی‌گردد. در تازه‌ترین خبر از این پروژه، پاتریشیا کلارکسون، بازیگر برنده جایزه امی و نامزد اسکار، به جمع بازیگران این فیلم پیوسته است.
به گزارش سلام سینما

این فیلم که بر اساس داستان کوتاهی از «دیو اَگرز» و به کارگردانی «ماریل هلر» ساخته می‌شود، روایتگر داستان یک پرتاب‌کننده جوان تیم «نیویورک متس» (با بازی کالم ترنر) است که پس از یک آسیب‌دیدگی شدید و تحول شخصیتی غیرمنتظره، مسیر حرفه‌ای و شخصی‌اش تغییر می‌کند. تام هنکس در این اثر نقش مربی این ورزشکار جوان را ایفا می‌کند و پاتریشیا کلارکسون در نقش همسر او ظاهر خواهد شد.

داستان The Comebacker فراتر از یک فیلم ورزشی کلاسیک است؛ این اثر زندگی یک روزنامه‌نگار ورزشی را دنبال می‌کند که با پیگیری ماجراهای این پرتاب‌کننده جوان و سخنرانی‌های شاعرانه‌ و غیرمنتظره‌اش پس از مصدومیت، انگیزه تازه‌ای در حرفه خود می‌یابد. فیلم‌برداری این پروژه با همکاری مستقیم لیگ برتر بیسبال و تیم «نیویورک متس» در ورزشگاه «سیتی فیلد» کویینز انجام خواهد شد.

علاوه بر هنکس، کلارکسون و ترنر، گزارش‌هایی از احتمال پیوستن چهره‌هایی چون «بد بانی» و «کلمن دومینگو» به این پروژه به گوش می‌رسد. این فیلم نه تنها فرصتی برای تام هنکس فراهم می‌کند تا پس از دهه‌ها به ژانر محبوبش بازگردد، بلکه با هدایت ماریل هلر، وعده اثری عمیق‌تر درباره جاه‌طلبی، هویت و فرصت‌های دوباره را می‌دهد. اکران سینمایی The Comebacker برای ژوئیه ۲۰۲۷ برنامه‌ریزی شده است.
 


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image