جستجو در سایت

1404/11/13 13:32

ادعای منوچهر هادی، کارگردان خیابان جمهوری: ترجیح می‌دهم اعتراضم را به جای خیابان، در آثارم نشان بدهم

ادعای منوچهر هادی، کارگردان خیابان جمهوری: ترجیح می‌دهم اعتراضم را به جای خیابان، در آثارم نشان بدهم
منوچهر هادی، تحریم‌کنندگان جشنواره فجر را دیکتاتور نامید.
به گزارش سلام سینما

منوچهر هادی، کارگردان سینما، در حاشیه اکران فیلمش در جشنواره فیلم فجر، اظهاراتی جنجالی درباره حضور هنرمندان در این رویداد و حواشی پیرامون آن مطرح کرد. او با اشاره به اتفاقات اخیر گفت: «نمی‌شود به خاطر جوانانی که کشته شدند، زندگی را تعطیل کرد. خود آنهایی که کشته شدند هم راضی نیستند.»

هادی در ادامه درباره حضورش در جشنواره فیلم فجر اظهار کرد: «چرا باید بترسم که به جشنواره بیایم؟ جشنواره مال من است. فرار کردن و تحریم کردن چه فایده‌ای دارد؟»

این کارگردان همچنین نسبت به فراخوان‌ها برای تحریم هنرمندان واکنش نشان داد و افزود: «به چه حقی ما را تحریم می‌کنند؟ به چه حقی به بازیکن فوتبال می‌گویند بازی نکن و به فیلمساز می‌گویند فیلم نساز؟ شمایی که ما را تحریم می‌کنید، شما دیکتاتور هستید.»

او در پایان تأکید کرد: «من ترجیح می‌دهم اعتراضم را به جای خیابان، در آثارم نشان بدهم.»


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image