جستجو در سایت

1404/08/30 12:33

تام هالند برای بازیگران Odyssey The نمایش ویژه چهار ساعته «لورنس عربستان» ترتیب داد

تام هالند برای بازیگران Odyssey The نمایش ویژه چهار ساعته «لورنس عربستان» ترتیب داد
تام هالند، بازیگر نقش تلمخوس در فیلم جدید کریستوفر نولان، با همکاری سونی، نمایش اختصاصی نسخه ۷۰ میلی‌متری «لورنس عربستان» را برای تیم بازیگران «اودیسه» برگزار کرد.
به گزارش سلام سینما

فیلم «ادیسه» (Odyssey The) به کارگردانی کریستوفر نولان یکی از بزرگ‌ترین و جاه‌طلبانه‌ترین پروژه‌های سینمایی سال‌های اخیر معرفی شده است و تام هالند نیز برای ایفای نقش خود در این اثر، رویکردی کاملاً جدی و حرفه‌ای در پیش گرفته است.

مت دیمون، بازیگر نقش اصلی فیلم، در گفت‌وگویی تازه با مجله امپایر فاش کرد که هالند هنگام فیلم‌برداری در استودیوهای سونی، شخصاً از مدیران این شرکت خواسته تا یک نمایش ویژه از فیلم کلاسیک «لورنس عربستان» (Lawrence of Arabia) را برای گروه بازیگران ترتیب دهند. دیمون گفت هالند که محبوبیت زیادی نزد مدیران استودیو دارد، مستقیماً با تام راثمن، رئیس سونی پیکچرز، تماس گرفته و توانسته نمایش نسخه کمیاب ۷۰ میلی‌متری این فیلم چهار ساعته را هماهنگ کند.

به گفته دیمون، سونی این نمایش را در یکشنبه‌ای خاص برگزار کرد و بازیگران توانستند فیلم را به‌طور کامل تماشا کنند. او افزود: «تام راثمن یکی از بهترین نسخه‌های ۷۰ میلی‌متری این فیلم را دارد و هالند توانست به‌راحتی او را برای این نمایش راضی کند.»

در «ادیسه» هالند نقش تلمخوس، پسر اولیس و پنلوپه، را بر عهده دارد و مت دیمون نیز در نقش اولیس ظاهر می‌شود. فهرست بازیگران فیلم بسیار گسترده و پرستاره است و نام‌هایی چون آن هاتاوی، زندایا، لوپیتا نیونگو، رابرت پتینسون، شارلیز ترون، جان برنتال، بنی سفدی، جان لگویزامو، الیوت پیج، میا گاث و چندین بازیگر مطرح دیگر در آن دیده می‌شود.

بنابر اعلام استودیو، «ادیسه» یک حماسه اسطوره‌ای اکشن است که سفر طولانی و خطرناک اولیس برای بازگشت به خانه پس از جنگ تروآ را روایت می‌کند. این فیلم مورد انتظار قرار است در ۱۷ ژوئیه ۲۰۲۶ روی پرده سینماها برود.
 


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image