جستجو در سایت

1404/09/11 18:19
اختصاصی سلام سینما

مصاحبه با حسام اسلامی، کارگردان مستند «رویاباف و قاضی»: گنج‌یاب‌ها به بهشت نمی‌روند

مصاحبه با حسام اسلامی، کارگردان مستند «رویاباف و قاضی»: گنج‌یاب‌ها به بهشت نمی‌روند
«رویاباف و قاضی» مستند جذابی در مورد زندگی پیچیده گنج‌یاب‌ها و حفاران غیرمجاز است؛ گروهی که به‌ندرت نوری روی زندگی‌شان انداخته شده اما حسام اسلامی نه‌تنها روایتی چندبُعدی از آن‌ها عرضه کرده بلکه خود به بخشی از این بازی و (در بخشی از مستند) حتی به یک متهم در دستگاه قضایی کشور تبدیل می‌شود! این مستندساز باتجربه در گفت‌وگویی اختصاصی با سلام سینما از مراحل ساخت «رویاباف و قاضی»، چالش‌های کار و ویژگی‌های آن گفته است.

اختصاصی سلام سینما: «رویاباف و قاضی» مستند جذابی در مورد زندگی پیچیده گنج‌یاب‌ها و حفاران غیرمجاز است؛ گروهی که به‌ندرت نوری روی زندگی‌شان انداخته شده اما حسام اسلامی نه‌تنها روایتی چندبُعدی از آن‌ها عرضه کرده بلکه خود به بخشی از این بازی و (در بخشی از مستند) حتی به یک متهم در دستگاه قضایی کشور تبدیل می‌شود!

اسلامی در این مستند کنجکاوی‌برانگیز، فرآیند حفاری را از جنبه‌های مختلف بررسی می‌کند: هم پیچیدگی‌های حرفه‌ای را به تصویر می‌کشد، هم موانع قانونی را مورد موشکافی قرار می‌دهد و هم سری به زندگی شخصی آن‌ها می‌زند. بنابراین «رویاباف و قاضی» از جنبه‌های مختلفی سفری به دل حال‌وهوا و زندگی آدم‌هایی کمترشناخته‌شده است که می‌تواند تجربه‌ای تازه برای تماشاگران باشد.

حسام اسلامی در گفت‌وگویی اختصاصی با سلام سینما از مراحل ساخت «رویاباف و قاضی»، چالش‌های کار و ویژگی‌های آن گفته است.

 


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image