جستجو در سایت

1405/06/31 14:30

آیا «داستان‌های موازی» در ایران اکران می‌شود؟ اصغر فرهادی پاسخ می‌دهد

آیا «داستان‌های موازی» در ایران اکران می‌شود؟ اصغر فرهادی پاسخ می‌دهد
اصغر فرهادی، کارگردان برنده اسکار، در حاشیه مراسم تجلیل از پیشکسوتان صدابرداری سینما، آب پاکی را روی دست مخاطبان داخلی ریخت و اعلام کرد امیدی به اکران عمومی فیلم جدیدش «داستان‌های موازی» در ایران ندارد.
به گزارش سلام سینما

این فیلم‌ساز در شرایطی که بسیاری تصور می‌کردند خارج از کشور حضور دارد، با شرکت در مراسم بزرگداشت اساتید صدا در خانه سینما، اهالی هنر را غافلگیر کرد. فرهادی در گفت‌وگویی کوتاه پیرامون آخرین ساخته خود، تأکید کرد که اکران این فیلم در سینماهای ایران دور از ذهن است و در پاسخ به پرسش‌هایی درباره ساخت پروژه بعدی‌اش در داخل کشور، وضعیت را نامشخص خواند و اعلام کرد فعلاً هیچ تصمیم قطعی اتخاذ نشده است.

وی هدف از حضور خود در این محفل را ادای دین به چهره‌های شاخص حوزه صدا از جمله زاهدی، خانزاده و شهامت عنوان کرد. فرهادی با اشاره به نقش حیاتی صدا در ساختار سینما، خطاب به نسل جوان فیلم‌ساز گفت: «بسیاری از این پیشکسوتان از پایه‌گذاران این حوزه هستند که شاید نسل‌های جدید کمتر از خدمات آن‌ها به سینمای ایران آگاه باشند؛ وظیفه خود دانستم تا با حضور در این جمع، احترامی به این بزرگان بگذارم.»

او همچنین با یادآوری نام هنرمندان فقیدی همچون یدالله نجفی و مسعود بهنام، از جای خالی بسیاری از بزرگان در این مراسم سخن گفت. حضور فرهادی در خانه سینما به دیداری صمیمانه با همکاران قدیمی و فعالان حوزه صدا و تدوین منجر شد که پایانی بر شایعات اخیر پیرامون غیبت طولانی‌مدت او در مجامع عمومی سینمایی ایران بود.
 


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image