جستجو در سایت

1404/09/22 16:47

جیم کری از حملات پانیک و آموزش تحمل شکنجه در پشت صحنه فیلم «گرینچ» می‌گوید

جیم کری از حملات پانیک و آموزش تحمل شکنجه در پشت صحنه فیلم «گرینچ» می‌گوید
جیم کری فاش کرده است که هنگام بازی در فیلم «چگونه گرینچ کریسمس را دزدید» (۲۰۰۰) به دلیل فشار طاقت‌فرسای گریم و لباس، تا مرز ترک پروژه و بازگرداندن دستمزد ۲۰ میلیون دلاری خود پیش رفت.
به گزارش سلام سینما

به مناسبت بیست‌وپنجمین سالگرد فیلم «چگونه گرینچ کریسمس را دزدید» (How the Grinch Stole the Christmas) ساخته ران هاوارد، جیم کری در گفت‌وگویی تازه جزئیات حیرت‌انگیزی از تجربه سخت خود در این پروژه را بازگو کرده است. این فیلم با فروش جهانی ۳۴۶ میلیون دلار، پرفروش‌ترین فیلم سال ۲۰۰۰ در آمریکا شد، اما برای کری تجربه‌ای طاقت‌فرسا بود.  

کری توضیح داد که گریم سنگین و لباس ساخته‌شده از موی نوعی گاو او را دچار خارش دائمی و مشکلات تنفسی کرده بود. لنزهای تمام‌چشم، دندان‌های مصنوعی و انگشتان ده‌اینچی باعث می‌شد حتی نتواند صورت خود را لمس کند. او گفت: «تمام فیلم را مجبور بودم از طریق دهان نفس بکشم.»  

ران هاوارد، کارگردان فیلم، تأیید کرد که کری در روزهای نخست دچار حملات پانیک می‌شد و حتی قصد داشت پروژه را ترک کند. کری به‌طور جدی پیشنهاد داد دستمزد ۲۰ میلیون دلاری‌اش را پس بدهد تا از این فشار رها شود.  

راه‌حل غیرمنتظره‌ای برای حفظ او در پروژه پیدا شد: استخدام مربی‌ای که نیروهای نظامی و مأموران سیا را برای تحمل شکنجه آموزش می‌داد. این فرد به کری تکنیک‌هایی مانند تغییر الگوهای محیطی، خوردن بی‌وقفه یا حتی سیگار کشیدن با لوله بلند (برای جلوگیری از آتش گرفتن لباس پشمی) آموزش داد. کری گفت موسیقی شاد گروه Bee Gees نیز به او کمک کرد تا سه ساعت گریم روزانه را تحمل کند.  

کری در پایان اشاره کرد که اگر روزی دوباره نقش گرینچ را بازی کند، ترجیح می‌دهد این بار با فناوری موشن کپچر و بدون گریم سنگین باشد. او افزود: «آن زمان مدام به بچه‌ها فکر می‌کردم و می‌گفتم این سختی‌ها برای آنهاست. اما امروز تکنولوژی می‌تواند آزادی بیشتری به من بدهد.»  


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image