جستجو در سایت

1405/07/07 18:30

بازگشت قهرمانان به «مومیایی»؛ جدیدترین تصاویر از برندن فریزر در پشت صحنه The Mummy 4

بازگشت قهرمانان به «مومیایی»؛ جدیدترین تصاویر از برندن فریزر در پشت صحنه The Mummy 4
سال‌ها انتظار و گمانه‌زنی سرانجام به پایان رسید. انتشار نخستین تصاویر از پشت صحنه «مومیایی ۴» (The Mummy 4)، نه تنها بازگشت باشکوه برندن فریزر را در نقش ریک اوکانل نوید می‌دهد، بلکه با تأیید حضور ریچل وایس، رؤیای هواداران برای دیدن دوباره زوج اصلی این مجموعه را پس از دهه‌ها به واقعیت تبدیل کرده است.
به گزارش سلام سینما

برندن فریزر که سال‌های اخیر را با موفقیت‌های چشمگیری همچون کسب اسکار برای «نهنگ» (The Whale) سپری کرده، اکنون با ظاهری متفاوت به دنیای ماجراجویی بازگشته است. تصاویر منتشرشده توسط «پیج سیکس»، او را در یک پایگاه نظامی قدیمی در سافک انگلستان نشان می‌دهد. ریک اوکانل این بار با کت چرمی سیاه و حال‌وهوایی متفاوت، به نظر می‌رسد مسیر زندگی‌اش به سمت دنیای مسابقات اتومبیل‌رانی تغییر کرده باشد. حضور او پشت فرمان خودرویی با طراحی خاص و لباس‌های تیمی با عبارت «ریک اوکانل ریسینگ»، کنجکاوی‌های بسیاری را درباره خط داستانی جدید فیلم برانگیخته است؛ تغییری که یادآور توانمندی‌های حرکتی و اکشن این بازیگر در پروژه‌های پیشین است.

بازگشت مو

بازگشت اولین؛ پایانِ یک دورانِ بحث‌برانگیز
اما شاید هیجان‌انگیزترین بخش این تصاویر، بازگشت ریچل وایس در نقش اولین اوکانل باشد. وایس که از سال ۲۰۰۱ و فیلم «بازگشت مومیایی» در این نقش دیده نشده بود، حالا پس از غیبتی طولانی دوباره به این فرنچایز پیوسته است. جایگزینی او در قسمت سوم با ماریا بلو، همواره موضوع بحث‌های داغ میان هواداران بود و بازگشت وایس، پاسخی مستقیم و قاطع به خواسته‌های دیرینه طرفداران این مجموعه به شمار می‌رود.

اکنون که ریک و اولین هرکدام در قاب‌های جداگانه دیده شده‌اند، عطش تماشاگران برای تماشای دوباره آن‌ها در کنار یکدیگر به اوج رسیده است؛ اتفاقی که با تداوم فیلم‌برداری و انتشار تصاویر بعدی، می‌تواند به یکی از مهم‌ترین لحظات سینمایی سال تبدیل شود. دنیای «مومیایی» با این بازگشت‌های استراتژیک، گویی دوباره جانی تازه گرفته است.
 


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image