جستجو در سایت

1405/06/29 18:30
سنگینی سرنوشت بر دوش دانک و اگ

تغییر لحن و فضای تاریک‌تر در فصل دوم A Knight of the Seven Kingdoms

تغییر لحن و فضای تاریک‌تر در فصل دوم A Knight of the Seven Kingdoms
سفرِ پرماجرای سر دانکن و اگان در فصل دوم به تاریکی می‌گراید. این اسپین‌آفِ دنیای وستروس که تا پیش از این با لحنی سبک و بازیگوش شناخته می‌شد، با اقتباس از رمان «شوالیه قسم‌خورده»، در فصل پیش‌رو با چالش‌های احساسی و اندوهی تازه روبرو خواهد شد.
به گزارش سلام سینما

پیتر کلافی، بازیگر نقش سر دانکن، در گفتگو با رسانه TVInsider از تغییر محسوس حال‌وهوای داستان در فصل دوم پرده برداشت. او با اشاره به اینکه فصل پیش‌رو با اندوهی عمیق‌تر گره خورده، تأکید کرد که قهرمان داستان با چالش‌های کاملاً متفاوتی روبروست. برخلاف وقایع درباری فصل اول، دانک در این فصل با پیچیدگی‌های دیپلماسی در مقیاسی کوچک‌تر دست‌به‌گریبان است؛ جایی که حل‌وفصل اختلافات ارضی و نزاع‌های محلی، دشواری‌های خاص خود را دارد. البته در میان این تلخی‌ها، تلاش‌های ناموفق و تماشایی دانک برای دلبری از زنان نیز همچنان بخشی از جذابیت‌های داستانی اوست.

داستان فصل دوم که بر اساس دومین رمان از مجموعه «دانک و اگ» نوشته جرج آر.آر. مارتین با عنوان «شوالیه قسم‌خورده» (The Sworn Sword) پیش می‌رود، این دو شخصیت را وارد یک مناقشه ارضی میان کارفرمای دانک، «سر یوستاس آزگری» و همسایه‌اش «لیدی روهان وبر» می‌کند. این ماجراجویی که پس از فرار پنهانی «اگ» از پایتخت آغاز شده، قرار است به درکی عمیق‌تر از شخصیت این دو قهرمان و رابطه‌شان ختم شود.

مسیر ساخت این پروژه بدون چالش نبوده است؛ طوفان‌ها و سیل‌های غیرمنتظره در اسپانیا، تیم تولید را مجبور کرد تا محل فیلم‌برداری را به «گران کاناریا» منتقل کنند. با وجود این وقفه‌ها، آیرا پارکر، شورانر سریال، تأکید کرده که پروژه همچنان طبق ضرب‌الاجل پیش می‌رود. اوون هریس، کارگردان اثر، نیز معتقد است که فصل دوم در تضاد کامل با فصل اول قرار دارد و شخصیت‌ها را در مسیری از خودشناسی قرار می‌دهد. انتظار می‌رود هواداران وستروس در بهار ۲۰۲۷ به تماشای این فصل بنشینند.
 


ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image