جستجو در سایت

1404/12/06 19:17

کارگردان فاش کرد: رابرت کارادین پیش از مرگ از پروژه آخرش ناپدید شده بود

کارگردان فاش کرد: رابرت کارادین پیش از مرگ از پروژه آخرش ناپدید شده بود
پس از اعلام خبر درگذشت رابرت کارادین در ۷۱سالگی، کارگردان آخرین فیلم او گفت بازیگر چند روز پیش از مرگش در جلسه خوانش متن حاضر نشده و تماس‌ها را بی‌پاسخ گذاشته بود.
به گزارش سلام سینما

در پی تأیید خبر درگذشت رابرت کارادین، بازیگر باسابقه هالیوود، خانواده او اعلام کردند که «دو دهه مبارزه با اختلال دوقطبی» در مرگ او (خودکشی) نقش داشته است. اکنون کانی لاموث، کارگردان فیلم (The Driver) آخرین پروژه‌ای که کارادین در آن حضور داشت، در گفت‌وگویی با TMZ گفته است که بازیگر چند روز پیش از مرگش «ناپدید شده» و در جلسه خوانش متن فیلم حاضر نشده بود.

لاموث توضیح داده که تولید (The Driver) پس از وقفه طولانی ناشی از همه‌گیری کرونا، از ژانویه دوباره آغاز شده بود و کارادین برای نقش یک رئیس باند تبهکار بسیار مشتاق و «در روحیه خوبی» به نظر می‌رسید. اما او ناگهان پاسخ‌گوی تماس‌ها نشد و «کاملاً سکوت کرد». به گفته کارگردان، پس از تماس با یکی از دوستان کارادین، مشخص شد که او در آن زمان با مشکلات جدی سلامت روان دست‌وپنجه نرم می‌کرد و تیم تولید تصمیم گرفت به او «فضا» بدهد. لاموث امیدوار بود او به پروژه بازگردد، اما روز دوشنبه خبر درگذشتش را دریافت کرد.

در بیانیه‌ای جداگانه، کیت کارادین، برادر رابرت، به ددلاین گفت خانواده می‌خواهند مردم بدانند که اختلال دوقطبی «نقشی اساسی» در مرگ او داشته است. او افزود: «هیچ شرمی در این موضوع نیست… این بیماری بود که بر او غلبه کرد. می‌خواهم او را به‌خاطر مبارزه‌اش و روح زیبایش گرامی بدارم.»


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image