جستجو در سایت

1404/10/15 14:07

امی مدیگان با فیلم Weapons در جوایز منتخب منتقدان 2026 درخشید

امی مدیگان با فیلم Weapons در جوایز منتخب منتقدان 2026 درخشید
بازیگر ۷۵ ساله با دریافت جایزه بهترین بازیگر زن نقش مکمل، از محبوبیت غیرمنتظره شخصیت «خاله گلادیس» و واکنش‌های پرشور مخاطبان به فیلم ترسناک «سلاح‌ها» گفت.
به گزارش سلام سینما

امی مدیگان برای نقش‌آفرینی در فیلم ترسناک «سلاح‌ها» (Weapons) موفق شد جایزه بهترین بازیگر زن نقش مکمل را در سی‌ویکمین دوره جوایز انتخاب منتقدان دریافت کند؛ موفقیتی که خودش آن را «کاملاً غیرمنتظره» توصیف کرد.

مدیگان هنگام دریافت جایزه گفت تصور می‌کرد مخاطبان فیلم را دوست داشته باشند، «اما این‌که این‌قدر گلادیس را دوست دارید، دیوانه‌کننده است». او با شوخی افزود که طرفداران برایش «آموزش‌های آرایشی، نقاشی و حتی یک چیز عجیب درباره تبدیل شدن گلادیس به نماد جذابیت» فرستاده‌اند. مدیگان همچنین از تیم سازنده ظاهر شخصیت تشکر کرد و گفت «وقتی مدل موی چتری‌ را پیدا کردیم، فهمیدیم شخصیت کامل شده است».

شخصیت «خاله گلادیس» در فیلم زک کرگر، یکی از عناصر کلیدی موفقیت «سلاح‌ها» بوده است؛ فیلمی درباره شهری کوچک که با ناپدید شدن مرموز ۱۷ کودک از یک کلاس سوم، در تاریکی فرو می‌رود. بازی مدیگان به‌عنوان زنی عجیب، ترسناک و به‌یادماندنی، توجه گسترده‌ای جلب کرد و بسیاری از منتقدان آن را یکی از بهترین نقش‌آفرینی‌های کارنامه او دانسته‌اند.

در این بخش از جوایز، بازیگرانی چون اِل فانینگ، آریانا گرانده، اینگا ایبس‌داتر لیله‌آس، وونمی موساکو و تیانا تیلور نیز نامزد بودند. فیلم «سلاح‌ها» علاوه بر این جایزه، در رشته‌های بهترین بازیگر نوجوان، بهترین فیلمنامه اورجینال و بهترین چهره‌پردازی و آرایش مو نیز نامزد شده بود.

مدیگان در گفت‌وگویی با Entertainment Weekly گفته بود که بازخوردهای مثبت برای او «بسیار دلگرم‌کننده» است: «سال‌هاست کار می‌کنم و این‌که نقشی این‌قدر دیده شود و مردم آن را دوست داشته باشند، واقعاً لذت‌بخش است».
 


اخبار مرتبط
ارسال دیدگاه
captcha image: enter the code displayed in the image