جستجو در سایت

پریناز ایزدیار

بایوگرافی

پریناز ایزدیار در ۸ شهریور ۱۳۶۴ در بابل زاده شد، پدرش اصالتاً ساروی و مادرش نیز اهل بابل می‌باشد و به گفته خودش به زبان مازندرانی تسلط کامل دارد. او فرزند آخر خانواده است و یک خواهر و برادر بزرگ‌تر از خود دارد که هر دو پزشک هستند. او کودکی بسیار بازیگوش بود و اغلب اوقات در کوچه با هم سن و سالان خود و برادرش فوتبال‌بازی می‌کرد و یا بر روی دیوار منزلشان در حال نقاشی کشیدن بود.

عکس تولد پریناز ایزدیار با دسته گل و کیک تولد - 8 شهریور

روحیه هنری و بازیگوش ایزدیار از همان کودکی او را به سمت‌وسوی هنر سوق می‌داد، اما پدرش موافق تحصیل در رشته‌های هنری و بازیگری نبود و به همین خاطر در دبیرستان مجبور شد که رشته تجربی را انتخاب کند ولی پس از اصرار فراوان و حمایت مادرش، در نهایت پیش‌دانشگاهی، تغییر رشته داده و هنر خواند. پدرش وکیل دادگستری می‌باشد و مایل بود که او نیز حقوق بخواند ولی برعکس مادرش مایل بود که او همان چیزی را که دوست دارد را ادامه بدهد.

 

تحصیلات:

او پس از تغییر رشته در پیش‌دانشگاهی، پس از کنکور در دو رشته گرافیک و بازیگری تئاتر در دانشگاه قبول شد که البته به اصرار خانواده و پدر گرافیک را انتخاب کرده و فارغ‌التحصیل کارشناسی رشته گرافیک می‌باشد.

سلفی پریناز ایزدیار با کلاه مشکی و لبخند - عکس بازیگران زن با کلاه

 

آغاز فعالیت هنری:

در سال ۱۳۸۵ توسط یکی از دوستانش که پدرش مدیر تولید بود برای بازی در فیلم سینمایی «یک مرد، یک شهر» تست داده و قبول می‌شود. وی با ایفای نقش در تله‌فیلم «ماه در سایه» (۱۳۸۸) به کارگردانی سعید ابراهیمی‌فر، قدم به عرصه تلویزیون گذاشت. پس از بازی در تله‌فیلم «ماه در سایه» به مدت یک سال پیشنهاد کاری نداشت و به گفته خودش نگران و مضطرب آینده کاری و شغلی‌اش بود اما ازآن‌جهت که برای رسیدن به رؤیای کودکی‌اش، یعنی بازیگری بسیار تلاش و پافشاری کرده بود آن شرایط را تحمل کرده تا این‌که در تله‌فیلم «همان روز» به کارگردانی علیرضا امینی بازی کرد، بعد از بازی در آن تله‌فیلم شرایط کاری‌اش بهتر شده و برای پروژه‌های بیشتری دعوت به همکاری شد.

ایزدیار در تله‌فیلم‌های زیادی بازی کرده و با کارگردان‌هایی همچون فرزاد مؤتمن، مسعود آب‌پرور و علیرضا امینی همکاری داشته است. همچنین او در فیلم «ورود آقایان ممنوع» به کارگردانی رامبد جوان در کنار ستارگان سینما از جمله رضا عطاران، مانی حقیقی و ویشکا آسایش در چند سکانس بازی کرد. اما با بازی در سریال «پنج کیلومتر تا بهشت» به کارگردانی علیرضا افخمی در ماه رمضان به شهرت و موفقیت رسید.

 

بازی در سریال «زمانه»:

پریناز ایزدیار با بازی در سریال «زمانه» بیش‌ازپیش و حتی بسیار بیشتر از سریال «پنج کیلومتر تا بهشت» معروف شده و به شهرت رسید. این سریال را می‌توان نقطه شروع موفقیت‌های ایزدیار در زمینه بازیگری دانست. او برای بازی در این سریال نامزد تندیس حافظ از چهاردهمین جشن دنیای تصویر (۱۳۹۳) شد.

وی در این مجموعه نقش «ارغوان آذرنیا» که یک وکیل دادگستری است را بازی می‌کند و بازیگر نقش مقابلش حمید گودرزی است. هرچند در ابتدا قرار بود نقش «ارغوان» را لیندا کیانی بازی کند، اما پس از مدتی کارگردان اثر (حسن فتحی) بازی او در آن نقش را نپسندیده و به‌جای او پریناز ایزدیار را انتخاب کرد.

سریال تلویزیونی «زمانه» به کارگردانی حسن فتحی و تهیه‌کنندگی اسماعیل عفیفه از آذر ۱۳۹۱ در ۴۹ قسمت از شبکه سوم سیما پخش شد.

«زمانه» داستان پسر جوانی به نام بهزاد (با بازی حمید گودرزی) است که تصمیم دارد با دخترعموی خود (با بازی آیدا فقیه‌زاده) ازدواج کند، اما رازی از زندگی او برملا می‌شود که زندگی‌اش را دچار تغییراتی می‌کند و او برای فائق آمدن بر مشکلات وکیلی به نام ارغوان آذرنیا (با بازی پریناز ایزدیار) را استخدام می‌کند و به کمک او در پی کشف حقیقت است.

 

بازی در فیلم سینمایی «ابد و یک روز»:

او آخرین فردی بود که به گروه بازیگران فیلم «ابد و یک روز» اضافه شد و نقش‌آفرینی در این فیلم، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر را برایش به ارمغان آورد.
فیلم‌نامه بسیار دقیق و قدرتمند سعید روستایی، عوامل و بازیگران حرفه‌ای دلایل پذیرفتن پیشنهاد و بازی‌کردن پریناز ایزدیار در این فیلم بود.

عکس سلفی پریناز ایزدیار با گریم درکنار نوید محمدزاده در پشت صحنه فیلم سینمایی ابد و یک روز

ابد و یک روز فیلمی به کارگردانی و نویسندگی سعید روستایی و تهیه‌کنندگی سعید ملکان در سال ۱۳۹۴ تولید شده است. «ابد و یک روز» در طول نمایش موردتوجه عموم مردم و منتقدین قرار گرفت و توانست ۹ سیمرغ بلورین (۶ سیمرغ در بخش اصلی، ۲ سیمرغ بهترین فیلم و بهترین کارگردانی در بخش نگاه نو و سیمرغ بهترین فیلم از نگاه تماشاگران) از سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجر را به دست آورد.

 

بازی در دیگر آثار سینمایی:

پریناز ایزدیار پس از حضوری موفق و درخشان در فیلم سینمایی «ابد و یک روز»، در فیلم سینمایی «ویلایی‌ها» به نویسندگی و کارگردانی منیر قیدی و تهیه‌کنندگی سعید ملکان بازی کرد. وی برای بازی در این فیلم برنده تندیس حافظ از هجدهمین جشن دنیای تصویر گردید.

این فیلم درباره کمپ خانواده فرماندهان و رزمندگان جنگ تحمیلی است با آمدن افرادی از جبهه همه اهالی کمپ نگران این می‌شوند که شاید خبر شهادت یکی از فرماندهان و خویشانشان را به آن‌ها بدهند.

سپس ایزدیار در فیلم سینمایی «تابستان داغ» به کارگردانی ابراهیم ایرج زاد به ایفای نقش پرداخت، این فیلم درباره زنی به نام نسرین (با بازی پریناز ایزدیار) است که هنگام طلاق نمی‌تواند دختر شش‌ساله‌اش را از شوهرش بگیرد، بنابراین بی‌اطلاع شوهر به گوشه‌ای از شهر پناه می‌برد.

ایزدیار با بازی در این فیلم بار دیگر در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن شد و در فستیوال بین‌المللی بنگلادش توانست جایزه بهترین بازیگر زن را از آن خویش سازد.

بازی در فیلم متفاوت و تحسین شده «سرخ‌پوست» به نویسندگی و کارگردانی نیما جاویدی یکی دیگر از آثار موفق کارنامه هنری ایزدیار محسوب می‌شود. او برای بازی در این فیلم نامزد تندیس حافظ بیستمین دوره جشن دنیای تصویر شد. پریناز ایزدیار که قبلاً در نقشی متفاوت در فیلمی کاملاً متفاوت (ابد و یک روز) هم‌بازی نوید محمدزاده بوده، در این فیلم بازی درخشان، ساکن و آرامی که در خدمت فیلم‌نامه و فیلم است را از خود ارائه می‌دهد. شخصیت مددکار فیلم با اغواگری نسبت به سرگرد و دلسوزی نسبت به زندانی باعث می‌شود مخاطب بیش از هر چیز، هم‌پای سرگرد جاهد مجذوب این شخصیت شود.

داستان فیلم در سال ۱۳۴۶ و یک زندان قدیمی در جنوب کشور می‌گذرد، به دلیل مجاورت زندان با فرودگاهِ درحال‌توسعه شهر، دستور تخلیه و جابه‌جایی زندانیان داده می‌شود. سرگرد نعمت جاهد (با بازی نوید محمدزاده)، رئیس زندان، به همراه مأمورانش در حال انتقال زندانیان به زندان جدید هستند و قرار است خود سرگرد به همراه افرادش تا عصر از زندان بروند. او متوجه می‌شود که یکی از زندانیان به نام احمد ملقب به سرخ‌پوست همراه با دیگر زندانیان نبوده است. تحقیقات بعدی، جاهد را مطمئن می‌سازد که سرخ‌پوست در زندان است و در جایی پنهان شده است. هم‌زمان، یک مددکار زندان به نام سوسن کریمی (با بازی پریناز ایزدیار) به دیدن جاهد آمده و به وی می‌گوید که حکم سرخ‌پوست به طرز مشکوکی از حبس به اعدام تغییر کرده است. جاهد که حکم ترفیع خود را در خطر می‌بیند به همراه نیروهای خود، تمام زندان را برای پیداکردن سرخ‌پوست جستجو می‌کند و در نهایت او را هنگام خروج از زندان پیدا می‌کند، اما او را رها کرده و اجازه می‌دهد که فرار کند.

 

بازی در فیلم سینمایی «متری شیش و نیم»:

پس از حضور موفق و درخشان ایزدیار در فیلم سینمایی «ابد و یک روز»، او برای بازی در فیلم «متری شیش و نیم» به کارگردانی سعید روستایی دعوت به همکاری شد. این فیلم دومین همکاری مشترک سعید روستایی با نوید محمدزاده، پریناز ایزدیار و پیمان معادی است.

داستان فیلم درباره ماموران پلیسی به سرکردگی صمد (با بازی پیمان معادی) است که به دنبال یافتن یکی از بزرگترین قاچاقچیان مواد مخدر شیشه به نام ناصر خاکزاد (با بازی نوید محمدزاده) هستند و از طریق نامزدش (با بازی پریناز ایزدیار) او را می‌یابند. این فیلم نخستین بار در سی و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر به روی پرده رفت و موفق شد برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه تماشاگران شود.

پریناز ایزدیار برای بازی در این فیلم نامزد تندیس حافظ از نوزدهمین جشن دنیای تصویر گردید.

 

بازی در فیلم سینمایی «سه کام حبس»:

پریناز ایزدیار در سال 1398 در فیلم «سه کام حبس» فیلمی به کارگردانی و نویسندگی سامان سالور و تهیه‌کنندگی ساسان سالور هنرنمایی کرده است.

این فیلم در بخش سودای سیمرغ سی و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر حضور داشته و پریناز ایزدیار برای بازی در این فیلم نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن شد.

این فیلم داستان زنی به نام نسیم (با بازی پریناز ایزدیار) را روایت می‌کند که شوهرش، مجتبی (با بازی محسن تنابنده) را بسیار دوست دارد و برای رسیدن به زندگی بهتر در کنار همسرش تلاش می‌کند اما پس از مدتی با تصادف مجتبی، نسیم با حقایقی در زندگی‌اش روبرو می‌شود که آینده را در هاله‌ای از ابهام قرار می‌دهد و رابطه نسیم و مجتبی را به تاریک‌ترین روزهایش می‌رساند.

 

سریال «شهرزاد»:

بازی در سریال عاشقانه و تاریخی «شهرزاد» یکی از نقاط قوت کارنامه هنری پریناز ایزدیار محسوب می‌شود. این مجموعه پرمخاطب و محبوب در سه فصل برای شبکه نمایش خانگی تولید شد. فصل اول آن در سال ۱۳۹۴ در ۲۸ قسمت و فصل دوم آن در سال ۱۳۹۶ در ۱۵ قسمت و فصل سوم آن در همان سال در ۱۶ قسمت پخش گردید.

عکس پریناز ایزدیار در صحنه از سریال نمایش خانگی شهرزاد - بازیگر نقش شیرین

سریال «شهرزاد» به کارگردانی حسن فتحی و تهیه‌کنندگی محمد امامی می‌باشد. مجری طرح آن اسماعیل عفیفه و نویسندگان آن حسن فتحی و نغمه ثمینی هستند. علی نصیریان، ترانه علیدوستی، شهاب حسینی، پریناز ایزدیار و مصطفی زمانی بازیگران نقش اصلی این سریال پرفروش و پرمخاطب هستند.

حسن فتحی و پریناز ایزدیار قبل از مجموعه «شهرزاد» در سریال «زمانه» نیز با یکدیگر همکاری داشتند و همین موضوع در کنار متن قوی نغمه ثمینی علت حضور او در این مجموعه بوده است. پریناز ایزدیار یکی از اولین انتخاب‌ها برای حضور در این پروژه در نقش شیرین بود، نقشی که به گفته ایزدیار، مخاطب بیش از آن که او را دوست بدارد برایش دل می‌سوزاند.

 

بازیگری در تئاتر:

پریناز ایزدیار در سال ۱۳۹۳ برای اولین‌بار با حضور در نمایش «یک کلیک کوچولو» به نویسندگی محمدرضا کوهستانی و کارگردانی احمد سلیمانی بازی در تئاتر را تجربه کرد، از دیگر بازیگران این نمایش می‌توان از سام قریبیان، آزاده صمدی، علیرضا محمدی و آرش دادگر نام برد. او به نقش‌آفرینی و حضور در صحنه نمایش علاقه‌مند است و معتقد است بازی در تئاتر نیاز به‌جرئت و جسارت خاصی دارد و بازیگر را توانمند می‌سازد.

در سال ۱۳۹۴ او در نمایشنامه‌خوانی «کابوس‌های یک پیرمرد بازنشسته خائن ترسو» نوشته نادر برهانی‌مرند و کارگردانی پیروز کرمی در کنار هنرمندانی چون نادر فلاح، الهام پاوه‌نژاد، عباس ستارزاده، امیرحسین رستمی و ساناز زمانی باهدف حمایت از انجمن کودکان اوتیسم ایران حضور پیدا کرد.

ایزدیار در سال ۱۳۹۷ در نمایش موزیکال «بینوایان» بر اساس رمان معروف ویکتور هوگو به کارگردانی حسین پارسایی، در کنار هنرمندانی چون پارسا پیروزفر، نوید محمدزاده، سحر دولتشاهی، هوتن شکیبا، اشکان خطیبی و امیرحسین فتحی و بیش از ۳۰۰ هنرمند و خواننده دیگر به ایفای نقش پرداخت.

در دوره تمدید اجرای این نمایش، ایزدیار به دلیل آغاز کار خود در یک پروژه سینمایی از ادامه همراهی با این پروژه نمایشی بازماند و نیلوفر خوش‌خلق جایگزین وی شد.

 

بازی در مجموعه «جیران»:

پریناز ایزدیار پس از حضور درخشان در مجموعه «شهرزاد» و همکاری موفق با حسن فتحی، این بار در سریال عاشقانه و تاریخی «جیران» در نقش «جیران» برای شبکه نمایش خانگی بازی کرد.

عکس پریناز ایزدیار در آینه با گریم سریال جیران با روسری قاجاری قرمز

کارگردان این سریال عاشقانه و تاریخی، حسن فتحی و تهیه‌کننده آن اسماعیل عفیفه می‌باشد. این دو در سریال «زمانه» با یکدیگر همکاری داشتند، همان سریالی که پریناز ایزدیار نیز در آن بازی کرده و درخشید.

فیلم‌برداری این مجموعه در زمستان ۱۳۹۹ در شهرهای خوانسار و گلپایگان کلید خورده و پس از آن در شهرک سینمایی غزالی تهران ادامه پیدا کرد.

 

حواشی:

واکنش به برنامه «عصر جدید»:

اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۸ پریناز ایزدیار با انتشار پستی از برنامة «عصر جدید» و نحوة انتخاب استعداد‌ها در این برنامه انتقاد کرد. او در استوری اینستاگرام خود نوشت:

"کاش اسمش را می‌گذاشتین کشف استعداد مردان ایرانی، چون زنان بااستعداد کشورم (‌رقصنده، نوازنده، خواننده) اجازه ندارن حتی خودشون رو نشون بدن."

احسان علیخانی نیز در نشستی در صداوسیما به صحبت‌های پریناز ایزدیار واکنش نشان داد، او در این نشست گفت:

"بازیگری که نمی‌خوام اسمش رو بیارم وسط برنامه عصر جدید یک استوری گذاشت و گفت که این برنامه استعدادیابی عصر جدید چیه، برنامه استعدادیابی که خانم‌ها نرقصن و نخونن که استعدادیابی نیست، من یک‌لحظه احساس کردم که ایشون از دانمارک با ما صحبت می‌کنه و خیلی جلوی خودم رو گرفتم که زنگی نزنم و کاری نکنم که بگم بازیگر محترم تلویزیون که چند سالی هم هست که در سینما فعالیت می‌کنید شما در کجای سینما، تلویزیون و تئاتر رقصیدی و خوندی که ما ندیدیم، چرا یهو ریست می‌کنید؟ همه ما یک ملاحظات قانونی، فرهنگی و عرفی داریم و قبول دارم که در یک سری از حوزه‌ها محدودیت داریم اما خانم‌ها در خیلی از حوزه‌های برنامه ما بودند و اونایی رو هم که نبودند دلیلش را خود شما بهتر از ما می‌دونید."

 

خنده فریدون جیرانی به مازندرانی حرف‌زدن پریناز ایزدیار:

پریناز ایزدیار در مصاحبه با فریدون جیرانی پس از اکران فیلم «ابد و یک روز» به درخواست مجری برنامه به لهجه مازنی جمله‌ای را بیان می‌کند که با خنده و البته تحسین جیرانی روبه‌رو می‌شود، پس از انتشار این قسمت از فیلم مصاحبه در فضای مجازی حواشی بسیار زیادی به وجود آمد و بسیاری از کاربران اعتقاد داشتند که فریدون جیرانی لهجه مازنی پریناز ایزدیار را مسخره کرده است.

عکس زیبای پریناز ایزدیار بازیگر زن ایرانی در جشنواره فیلم فجر - پرتره

 

انتشار نسخه ویژه نابینایان فیلم سینمایی «باشو غریبه کوچک»:

سوینا (سینمای نابینایان) به مناسبت زادروز بهرام بیضائی در ۴ دی‌ماه ۱۳۹۹ نسخه ویژه نابینایان فیلم سینمایی «باشو غریبه کوچک» را با صدای پریناز ایزدیار منتشر کرد.

 

گیاه‌خواری به‌خاطر حمایت از حیوانات:

پریناز ایزدیار به‌خاطر حمایت از حیوانات گیاهخوار است، او در این باره می‌گوید:

"مدتی است که گیاه‌خواری را شروع کرده‌ام؛ البته بیشتر از آنکه بگویم یک رژیم سلامت با کاهش وزن و این‌طور چیزهاست، یک علت مهم و اصلی دارد و آن این است که دلم برای حیوانات می‌سوزد."

 

عصبانیت مردم کرمان به‌خاطر سریال «شهرزاد»:

در قسمت هشتم سریال «شهرزاد» پریناز ایزدیار که نقش «شیرین» دختری مغرور و البته دچار عقده‌های درونی را بازی می‌کند، پس از سه ماه اقامت در کرمان به تهران و نزد پدرش برمی‌گردد.

شیرین که زنی نازاست و به همین دلیل مجبور شده به ازدواج دوم همسرش تن دهد، به دلیل ازدواج دوم همسرش به کرمان و نزد عمه‌اش سفرکرده و پس از سه ماه به تهران برگشته است.

وی بعد از بازگشت نزد پدر ابتدا در پاسخ به این سؤال پدرش که می‌پرسد «انگار خیلی خوش گذشته که دوهفته شده سه ماه؟» می‌گوید: «خوش که چه عرض کنم آقا جون، تهرون کجا بقیه جاها کجا، همش خاکی خلی، در و داهاتی.»
شیرین چند دقیقه بعد و هنگام صحبت‌کردن با همسرش «قباد» (با بازی شهاب حسینی) هم ابتدا در پاسخ به این سؤال قباد که می‌پرسد «خوش گذشت؟» با لحن تمسخرآمیزی می‌گوید «خیلی، خفه شدم از این که آن جا (کرمان) همه چی بوی خاک و خل و پهن می‌داد.»

دیالوگ‌های بالا باعث شد اهالی کرمانی رنجیده خاطر شوند و در فضای مجازی به این صحنه از فیلم اعتراض نمایند. اما این اعتراضات به فضای مجازی ختم نشده و نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی وقت در نامه‌ای به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اعتراض خود را نشان داد و خواستار توقف در پخش و جمع‌آوری سریال «شهرزاد» شد. محمدمهدی زاهدی نماینده آن زمان مردم کرمان در مجلس در تذکری در جلسه علنی اظهار کرد:

"اخیراً سریالی تحت عنوان سریال «شهرزاد» که از نمایش‌های خانگی و به کارگردانی فردی به نام ح.ف است توهین جدی به مردم بصیر و ولایت‌مدار کرمان کرده که جای تأسف است اجازه پخش چنین سریال‌هایی داده می‌شود. از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌خواهیم با این موضوع برخورد کنند و نسبت به جمع‌آوری آن اقدام کنند و شکایت به قوه قضاییه نیز انجام شود که خود ما هم پیگیر آن هستیم."

عکس زیبا از پریناز ایزدیار ، بازیگر نقش شیرین در سریال شهرزاد - دختر بزرگ آقا

پس از این اظهارات و حواشی به وجود آمده حسن فتحی درباره این اتفاقات توضیح داده و گفت:

"ضمن اظهار تأسف از سوءتفاهم پیش‌آمده دررابطه‌با شهر کرمان در یکی از قسمت‌های سریال «شهرزاد»، جایگاه فرهنگی و اقتصادی رفیع مردم هنرپرور کرمان در تاریخ ایران بر کسی پوشیده نیست و مایه مباهات است.

در بخشی از قسمت یازدهم سریال نه‌تنها معلوم می‌شود که خانواده شیرین که در واقع شخصیت منفی و افاده‌ای قصه است کرمانی نیستند بلکه مردم نجیب و نازنین کرمان مورد ستایش قرارمی گیرند."

پریناز ایزدیار نیز در صفحه اینستاگرام خویش درباره این حواشی در پستی نوشت:

"سلام به همگی به‌خاطر مشغلة کاری نشد که این روزها به صفحة اینستاگرامم سر بزنم و امروز که کامنت‌های زیر پست قبل رو دیدم خیلی تعجب کردم واقعاً نمی‌دونم با این حرف‌ها باید خندید یا گریه کرد، عزیزانِ دل کرمانی، هم‌وطن‌های نازنین من اول اینکه داستان سریال شهرزاد مربوط به سال ۱۳۳۲ است و اون زمان هیچ شهری حتی خود تهران ذره‌ای به شکل امروز نبود، دوم اینکه شیرین قصه پر‌یناز ایزدیار نیست و باتوجه‌به شخصیت نازپرورده‌ای که داره از رفتار اجتماعی درست و ادبیات کلامی درستی برخوردار نیست و بارهاوبارها تو این ۸ قسمت شاهد حرف‌ها و رفتارهای این‌چنینی ازش بودیم، به نظرم بعضی‌ها با کامنت‌هاشون خیلی کم‌لطفی‌کردن و از کاه، کوه ساختن به‌هرحال امیدوارم این سوءتفاهم رفع بشه، همه‌جای ایران برای من زیباست و نه فقط روی شهر خودم، روی کشور و مردم عزیزم تعصب دارم. امیدوارم از تماشای سریال شهرزاد لذت ببرید و نگذارید خستگی ۸ ماه کار شبانه‌روزی به تنمون بمونه این سریال با یک دنیا عشق و علاقه فقط برای لذت بردن شما ساخته شده. 
پ.ن: البته دوستانی که از الفاظ رکیک در کامنت‌هاشون استفاده کردند هم بلاک شدن."

 

کمک به اسدالله یکتا بازیگر پیش‌کسوت سینما و تلویزیون:

اسدالله یکتا در گفت‌وگویی که با خبرآنلاین داشت عنوان کرد:

"فردی در تجریش برای من خانه خریده است و بازیگرانی مثل اشکانی خطیبی و پریناز ایزدیار وسایل خانه را تهیه کرده‌اند تا زندگی آرامی داشته باشم و بعد از سال‌ها زندگی در ورامین به تهران و تجریش بیایم." (خبرآنلاین)

 

اعتراض پر‌یناز ایزدیار به اعضای شورای شهر تهران:

در تیرماه ۱۳۹۸ پریناز ایزدیار با انتشار نامه‌ای سرگشاده به وضعیت کودکان زباله گرد خطاب به اعضای شورای شهر تهران اعتراض کرده و نوشت:

"اعضای محترم شورای شهر

در ازدحام خبرهای سیاست‌زده و زرد این روزها برخی تیترها چه آسان فراموش می‌شوند؛ «کودکان زباله گرد بیش از ۱۰ ساعت در روز کار می‌کنند»، «سهم آن‌ها از تجارت طلای کثیف، کمتر از ۳درصد است»، «شب‌ها را در گودها، کوره‌های متروکه و بدون کمترین امکانات بهداشتی سر می‌کنند» «قاچاق هدایت‌شده کودکان به‌منظور زباله گردی از هرات شکل می‌گیرد»

کودکانی که قربانی فقر، اعتیاد و بدسرپرستی می‌شوند و بغض در گلو شکسته‌شان دیگر کمر هیچ‌کدام از ما را خم نمی‌کند. چقدر عجیب شده‌ایم، چه راحت سقوط انسانیت و رنج کودکان را به تماشا نشسته‌ایم چه بی‌خیال به دیدن کودکان زباله گرد شهر عادت کرده‌ایم. از ما گفتن؛ این راه که ما در پیش گرفته‌ایم رو به ترکستان و عاقبت این‌همه نادیده‌گرفتن کودکان، جامعه‌ای رو به انحطاط است.

مدیران شهری منکر استفاده از کودکان توسط پیمانکاران رسمی می‌شوند و در نبود سیستم مکانیزه دفع پسماند و نظارت دقیق، پیمانکاران در روز روشن تخلف می‌کنند و در همین روزهای تلخ به‌ظاهر روشن، بیش ۴۷۰۰ کودک زباله گرد در تهران استثمار می‌شوند. آن‌گونه که از شواهد و قرائن پیداست، مافیایی شکل‌گرفته و مدیریت شهری را توان مبارزه بااین‌همه رانت و فساد نیست.

از شما اعضای محترم شورای شهر که لاجرم به رأی مردم تهران، بهشتی شدید یک درخواست داریم؛ در یکی از روزهای این تابستان داغ صندلی‌های تصمیم‌گیری شهر را رها کنید، ما نیز همراه شما خواهیم آمد، فقط برای چند لحظه، چند ثانیه، سرخود را داخل یکی از سطل‌های زباله شهری بگیریم بی‌آنکه دست داخل آن کنیم. اگر طاقت آوردیم، اگر نفس کشیدیم، اگر زنده ماندیم، برویم دنبال کار و زندگی‌مان.

منتخبان گرامی مردم، وقت آزمون‌وخطا نیست، وقت آن است که رنج این کودکان را دریابیم و دل‌های رنجور و شکسته‌شان را تیمارداری کنیم.

ما مردم این شهر قول می‌دهیم مسئولیت شهروندی خود را به جا آورده و در تفکیک زباله از مبدأ کوشا باشیم از شما نیز می‌خواهیم برای حل مسئله زباله گردی کودکان هیچ امروزی را به فردا نسپارید و باور کنید فردا حتماً دیر است."

در واکنش به نامه این ایزدیار، حجت نظری، عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران نیز در اینستاگرام خود نوشت:

"مسئله زباله گردی و مهم‌تر از آن، کودک کار، معضلی است که از سال‌ها پیش، نه‌تنها پایتخت بلکه بسیاری از شهرهای کشور درگیرش هستند. در این حوزه نهادهای مختلف از جمله سازمان بهزیستی، وزارت کشور، شهرداری‌ها و امثال این‌ها مسئول‌اند و اقداماتی هم در طول سالیان انجام داده‌اند. بنده نیز از ابتدای مسئولیتم در شورای شهر تهران، ری و تجریش در بخش‌های مختلف و به‌ویژه در کمیته مشارکت‌های مردمی شورای شهر و نیز ستاد توان‌افزایی و حمایت از فعالیت سازمان‌های مردم‌نهاد تهران که مسئولیتش را برعهده دارم، به دنبال راهکاری کارآمد و پایدار برای حل این مشکل بوده و هیچگاه کودکان کار و زباله گردی در تهران را رد نکرده یا نادیده نگرفته‌ام. امروز مطلع شدم که سرکار خانم پریناز ایزدیار، هنرمند دغدغه‌مند کشورمان در صفحه اینستاگرامشان مسائلی را در مورد کار کودکان مطرح کرده و در بخشی از آن نوشته‌اند: «در یکی از روزهای این تابستان داغ صندلی‌های تصمیم‌گیری شهر را رها کنید، ما نیز همراه شما خواهیم آمد، فقط برای چند لحظه، چند ثانیه، سرخود را داخل یکی از سطل‌های زباله شهری بگیریم بی‌آنکه دست داخل آن کنیم. اگر طاقت آوردیم، اگر نفس کشیدیم، اگر زنده ماندیم، برویم دنبال کارمان.» از پیشنهادشان استقبال می‌کنم.
هرچند معتقدم باید راهکاری اساسی برای حل این معضل بیابیم، اما شخصاً و از طریق دفترم در شورای شهر تهران پیگیر هستم تا علاوه بر اجرای چالش نمادینی که خانم ایزدیار به آن دعوتمان کردند و بی‌تردید اجرای آن، گره از کار کودکان کار باز نمی‌کند، بتوانیم در جلسه‌ای مشترک با ایشان و دیگر هنرمندان دغدغه‌مند راهکارهایشان برای حل این معضل بررسی کنیم. امیدوارم باتوجه‌به مسئولیت اجتماعی که این هنرمند کشورمان برعهده دارند، در ادامه مسیر به‌خصوص در فرهنگ‌سازی در حوزه پسماند نیز با ما همراه باشند." (خبر آنلاین)

 

واکنش پریناز ایزدیار به شعارهای راهپیمایی روز قدس نسبت به حسن روحانی:

در راهپیمایی روز جهانی قدس در سال ۱۳۹۶ برخی از نیروهای تندرو با حضور در اطراف حسن روحانی، رئیس‌جمهوری وقت شعار «مرگ بر فتنه‌گر و مرگ بر منافق و مرگ بر بنی‌صدر» سر دادند.

پس از این اتفاق پریناز ایزدیار در صفحه شخصی خود در اینستاگرام به این برخورد توهین‌آمیز واکنش نشان داد. او با انتشار فیلمی از سخنان حسن روحانی در صفحه خویش نوشت:

"نظرات و سلایق مختلف در جامعه را بپذیریم و تحمل کنیم. نباید جوری باشه که تصور کنیم ما فرمان می‌دهیم و مردم فقط فرمان‌بردار هستند.

«قل یا ایهاالناس قد جاءکم الحق من ربکم فمن اهتدی فانما یهتدی لنفسه و من ضل فانما یضل علیها وما انا علیکم بوکیل» (سوره یونس، آیه ۱۰۸)

‌[خداوند به پیامبر می‌فرماید] بگو ای مردم، حق از جانب پروردگارتان برای شما آمده است؛ هرکس هدایت شود به سود خودش است و هرکس گمراه گردد به زیان خودش؛ و من مأمور (به‌اجبار) شما نیستم. رجوع شود به تفسیر نمونه (آیت‌الله مکارم شیرازی) یا تفسیر المیزان (ترجمه آیت‌الله موسوی همدانی).

‌اگر نمی‌توانید نظرتون رو بدون فحش ناسزا بنویسید بلاک می‌شوید، لطفاً به هم و به عقاید هم احترام بگذاریم."

پریناز ایزدیار به همراه تعداد کثیری از هنرمندان در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۳۹۶ از حسن روحانی حمایت کرده بود.

 

نقل‌قول‌ها:

- من به دنبال کاری آمده‌ام که واقعاً دوستش داشتم از خدا نمی‌توان غافل شد که این سال‌ها واقعاً هوای من را داشته است و یک‌وقت‌هایی بودن آدم‌های درست در مسیر کاری آدم خیلی مهم است مخصوصاً برای من که خیلی تشخیص خوب و بد برایم آسون نیست من اصولاً فکر می‌کنم همه خوب هستند و خیلی مثبت می‌بینم همه چیز را اما یک‌جاهایی به من نشون داده است که چه کسانی باید کار کنم و با چه کسانی نباید کار کنم.

برای اینکه با بازیگران بزرگ کار کنم من واقعاً کار خاصی نکردم مثلاً وقتی برای فیلم «زمانه» به من زنگ زدن که بیایید بازی کنید من مثل هر بازیگری رفتم دفتر صحبت کردم تست گریم شدم فرداش رفتم جلوی دوربین منتها آقای فتحی شاید چیزی دیدند وقتی داشتند نقش شیرین سریال «شهرزاد» را با خانم ثمینی می‌نوشتند که فکر کردند من می‌توانم این نقش را بازی کنم.

 

جوایز و نامزدی‌ها:

1394: برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از سی و چهارمین جشنوارة بین‌المللی فیلم فجر برای بازی در فیلم «ابد و یک روز» 
1395: برنده تندیس حافظ بهترین بازیگر زن سینما از شانزدهمین جشن دنیا تصویر (حافظ) برای بازی در فیلم «ابد و یک روز» 
1395: برنده دیپلم افتخار انجمن منتقدان سینما برای بهترین بازیگر نقش اول زن برای بازی در فیلم «ابد و یک روز»
1396: برنده جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن از جشنواره بین‌المللی داکا برای بازی در فیلم «تابستان داغ» 
1397: برنده تندیس حافظ بهترین بازیگر نقش درام زن از هجدهمین جشن دنیای تصویر برای بازی در سریال «شهرزاد» 
1393: نامزد تندیس حافظ بهترین بازیگر نقش درام زن از چهاردهمین جشن دنیای تصویر (حافظ) برای بازی در سریال «زمانه»
1395: نامزد تندیس حافظ بهترین بازیگر نقش درام زن از شانزدهمین جشن دنیای تصویر (حافظ) برای بازی در سریال «شهرزاد»
1395: نامزد جایزه انجمن منتقدان سینما برای بهترین بازیگر نقش اول زن برای بازی در فیلم «ابد و یک روز» 
1395: نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از سی و پنجمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر برای بازی در فیلم «تابستان داغ» 
1397: نامزد تندیس حافظ بهترین بازیگر نقش درام زن از هجدهمین جشن دنیای تصویر (حافظ) برای بازی در سریال «شهرزاد» 
1398: نامزد تندیس حافظ بهترین بازیگر زن سینما از نوزدهمین جشن دنیای تصویر (حافظ) برای بازی در فیلم «متری شیش و نیم»
1398: نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از سی و هشتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر برای فیلم «سه کام حبس» 

گالری تصاویر

اخبار