جستجو در سایت

فرشته حسینی

زندگینامه

فرشته حسینی نخستین‌بار با بازی در فیلم مستند «من یک بازیگر شادم» به کارگردانی سامره رضایی در سال ۱۳۹۴ جلوی دوربین رفت و در سال ۱۳۹۵ با بازی در فیلم «رفتن» به کارگردانی نوید محمودی در جشنواره بین‌المللی فیلم مراکش موفق به کسب جایزه بهترین بازیگر زن برای بازی در این فیلم شد.

فرشته حسینی

 

او با بازی در سریال پرمخاطب و محبوب «قورباغه» به کارگردانی هومن سیدی که برای شبکه نمایش خانگی تولید شده بود به شهرت و محبوبیت بسیار زیادی دست یافت و با نقش‌آفرینی در فیلم «دسته دختران» به کارگردانی منیر قیدی برنده دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مکمل زن از چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر شده است.

عکس فرشته حسینی

 

کودکی و تحصیلات فرشته حسینی

فرشته حسینی متولد ۶ اردیبهشت ۱۳۷۶ در تهران از پدر و مادری مهاجر و افغانستانی تبار در تهران زاده شد.

خانواده حسینی بعد از وقوع جنگ و ناآرامی در افغانستان به سرپرستی غفور، پدر خانواده، ابتدا به پاکستان و سپس به ایران مهاجرت کردند و فرشته و دیگر فرزندان در ایران متولد شدند.

 

کودکی فرشته حسینی

 

در سال‌های آغازین مهاجرت زندگی برای خانواده آنها بسیار سخت و طاقت‌فرسا بوده است.

او در خانواده‌ای پرجمعیت به دنیا آمد و شش خواهر و یک برادر دارد. مریم و معصومه از خواهران فرشته هر دو هنرمند هستند و به نقاشی و بازیگری می‌پردازند.

وی تحصیل‌کرده مقطع دیپلم است و در زمان کودکی برای تأمین هزینه‌های مدرسه خویش مجبور بود تا دیروقت در یک کارگاه خیاطی کار کند تا کمک‌خرج خانواده باشد.

 

آغاز فعالیت هنری فرشته حسینی

زندگی خانواده حسینی بسیار سخت بود و تنها سرگرمی و رهایی از این شرایط سخت تماشای فیلم‌های سینمایی، شاهکارهای تاریخ سینما و ژانرهای گوناگونی بود که آن‌ها هر شب به تماشای آن می‌نشستند.

همین سبک زندگی، فرشته حسینی را عاشق سینما کرد، او با دیدن این فیلم‌ها خود را به‌جای آن بازیگران و نقش‌ها می‌گذاشت و در ذهن خویش رؤیاپردازی می‌کرد و باعث شد که او به سینما و بازیگری علاقه‌مند شود. 

فرشته حسینی به سبب همین علاقه برای اولین‌بار وقتی ۹ساله بود در دوره دوساله آموزش بازیگری زیر نظر اساتیدی چون اصغر محبی، محمد رحمانیان و مهتاب نصیرپور شرکت کرد.

 

فرشته حسینی در تئاتر

فرشته حسینی در تئاتر

 

حسینی بازیگری را با تئاتر مدرسه از همان دوره ابتدایی شروع کرد تا اینکه در مقطع چهارم در حین مخالفت خانواده با کارگردانی نمایشی توانست مقام دوم استان تهران را در جشنواره تئاتر دانش‌آموزی به دست آورد.

او بعدتر به‌صورت حرفه‌ای در نمایش استادش محمد رحمانیان با عنوان «سینماهای من» (۱۳۹۴) بازی کرد و بعد از آن در گروه «تئاتر اگزیت» در نمایش‌هایی نظیر «شازده کوچولو» (۱۳۹۵)، «ماهی سیاه کوچولو» (۱۳۹۴)، «یک خاطره، یک مونولوگ، یک فریاد و یک نیایش» (۱۳۹۴) و «من موجودی احساساتی هستم» (۱۳۹۷) به کارگردانی مهرداد خامنه‌ای نقش‌آفرینی کرده و در نمایش «هشت خوان» به کارگردانی ستاره فخاری (۱۳۹۷) نیز هنرنمایی کرده است.

او در نمایش «هملت» به کارگردانی مهرداد خامنه‌ای در مقام مدیر صحنه نیز فعالیت کرده است. 

 

فعالیت در سینما

فرشته حسینی اولین‌بار با فیلم مستند «من یک دختر شادم» به کارگردانی سامره رضایی در سال ۱۳۹۴ جلوی دوربین قرار گرفت تا اینکه یک سال بعد در فیلم «رفتن» به کارگردانی نوید محمودی و نویسندگی و تهیه‌کنندگی جمشید محمودی بازی کرد.

 فیلم «رفتن» که نازنین بیاتی و بهرنگ علوی نیز در آن حضور داشتند نماینده کشور افغانستان در جشنواره اسکار سال ۲۰۱۶ بود، علاوه‌برآن، این فیلم در جشنواره فیلم بوسان جایزه ویژه بهترین کارگردانی، تندیس بهترین فیلم فستیوال تریپولی لبنان، تندیس غزال طلایی بهترین فیلم فستیوال پارسی استرالیا و تندیس بهترین فیلم از فستیوال فیلم‌های ایرانی استکهلم را از آن خویش کرده است.

بازی در این فیلم برای فرشته حسینی جایزه بهترین بازیگر زن از جشنواره بین‌المللی مراکش را به ارمغان آورد.  

حسینی در سال ۱۳۹۷ در فیلم «یلدا» به نویسندگی و کارگردانی مسعود بخشی و تهیه‌کنندگی علی مصفا بازی کرد، سپس در همان سال در فیلم «شکستن هم‌زمان بیست استخوان» به نویسندگی و کارگردانی جمشید محمودی هنرنمایی کرد، این فیلم جوایز متعددی از جشنواره‌های بین‌المللی فیلم چون جشنواره فیلم فجر، جشنواره فیلم استرالیا، جشنواره فیلم استکهلم سوئد، جشنواره بین‌المللی فیلم بوسان، جشنواره فیلم دیوراما هندوستان و جشنواره بین‌المللی فیل وزول فرانسه دریافت کرده است.

در همین سال او در فیلم کوتاه «تلقین» به کارگردانی اشکان خلیل‌نژاد هنرنمایی کرد و در سال بعد در دو فیلم سینمایی «سونامی» به کارگردانی میلاد صدرعاملی و «هفت و نیم» به کارگردانی نوید محمودی به ایفای نقش پرداخت.

 

فرشته حسینی در فیلم صربستانی اقامت در میان خدایان

فرشته حسینی در فیلم اقامت در میان خدایان

 

فرشته حسینی در آخرین فیلم فیلمساز صرب، ووک روموویچ به نام «اقامت در میان خدایان» (Među bogovima) ایفای نقش کرده است.

فیلمنامه این اثر بر اساس یک اتفاق واقعی در سال ۲۰۱۵ ساخته شده است، ولی نوعی اقتباس و خوانش جدید از تراژدی معروف «آنتیگونه» هم به‌حساب می‌آید.

نقش اصلی این فیلم را فرشته حسینی بر عهده دارد. علاوه بر حسینی، نیکولا ریستانوفسکی بازیگر مقدونیه‌ای، رضا اخلاقی بازیگر ایرانی، ووله مارکوویچ، برانکا کاتیچ و میلوش تیموتیویچ در این فیلم بازی می‌کنند.

داستان فیلم درباره یک زن جوان افغانستانی است که در اوج مهاجرت مهاجران به بلگراد صربستان می‌رود و متوجه می‌شود که برادر کوچک‌ترش سه هفته قبل در رودخانه غرق شده است. او با وجود موقعیتی که در جامعه به‌عنوان یک مهاجر غیرقانونی دارد و موقعیتی که در خانواده پدرسالارش در افغانستان حاکم است، تلاش می‌کند برادرش را دفن کند.

ووک روموویچ بیشتر با فیلم «فرزند هیچ‌کس» شناخته شده است که در سال ۲۰۱۴ در هفته منتقدان ونیز جایزه برده بود.

 

فرشته حسینی در نقش سیمین در فیلم دسته دختران | اولین جایزه از جشنواره فیلم فجر

فرشته حسینی در دسته دختران

فرشته حسینی در سال ۱۴۰۰ در آخرین ساخته منیر قیدی که فیلمی در ژانر دفاع مقدس است با عنوان «دسته دختران» در کنار ستارگان سینمای ایران چون نیکی کریمی، پانته‌آ پناهی‌ها، هدی زین‌العابدین و حسین سلیمانی به ایفای نقش پرداخته است. 

حسینی برای نقش‌آفرینی در این فیلم برنده دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مکمل زن از چهلمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر شده است.

عکس فرشته حسینی در اختتامیه چهلمین جشنواره فیلم فجر

 

فرشته حسینی در نقش لیلا در سریال قورباغه

فرشته حسینی در قورباغه

فرشته حسینی با بازی در سریال پرمخاطب و پرحاشیه «قورباغه» به کارگردانی هومن سیدی بیش‌ازپیش شناخته شده و به شهرت رسید. او در این سریال در نقش «لیلا» خواهر ناتنی «نوری» رئیس باند خلاف‌کاران (با بازی نوید محمدزاده) بازی کرده است.

سریال «قورباغه» به نویسندگی، تدوین و کارگردانی هومن سیدی و تهیه‌کنندگی علی اسدزاده و هنرنمایی بازیگرانی چون نوید محمدزاده، صابر ابر، سحر دولتشاهی، مهران غفوریان، آناهیتا افشار و فرشته حسینی برای پخش در شبکه نمایش خانگی در سال ۱۳۹۸-۱۳۹۹ تولید شد. 

 

ازدواج فرشته حسینی با نوید محمدزاده

فرشته حسینی و نوید محمدزاه

 

در اردیبهشت ۱۴۰۰، نوید محمدزاده با انتشار پستی تولد فرشته حسینی را در اینستاگرام اعلام کرده و با این کار رابطه عاشقانه خودشان را اعلام کرد. او در صفحه اینستاگرامی خویش نوشت:

«جانمی، جان، افغان بخوام بگم، جان، من، اَستی، کوردی بخوام بگم، گیانمی، گیان. تولدت مبارک. می‌دونم ۶ امی، از الان، مبارک.» 

فرشته حسینی نیز در صفحه اینستاگرامش با انتشار تصویری از خود و نوید محمدزاده در پاسخ به محمدزاده نوشت:

«برای همیشه تو را آن‌گونه به یاد می‌آورم.»

 

عکس فرشته حسینی و نوید محمدزاده

 

در اواخر فروردین‌ماه ۱۴۰۰، نوید محمدزاده به همراه فرشته حسینی همه مجسمه‌های یک هنرمند افغانستانی را خریداری کرد، این مجسمه‌ساز طی یک مصاحبه‌ای در برنامه محاکات گفته بود که نوید محمدزاده به همراه فرشته حسینی به انبار مجسمه‌های او آمده و آقای بازیگر پس از بالابردن نرخ مجسمه‌ها، تمام آنها را خریداری کرده است.

قبل از اعلام خبر ازدواج فرشته حسینی و نوید محمدزاده کاربران شبکه‌های اجتماعی تصاویری را کنار هم قرار دادند که نوید محمدزاده و فرشته حسینی لباس‌های مشترکی دارند (با هم هماهنگ کرده‌اند و یا لباس‌ها یکی است)، این اتفاق بیش‌ازپیش حرف‌وحدیث‌های پیرامون رابطه عاشقانه بین این دو را قوت بخشید.

 

 

تا این که با فرارسیدن عید غدیر خم مراسم عقد نوید محمدزاده و فرشته حسینی به‌صورت رسمی برگزار شد و عکس‌های این مراسم در فضای مجازی منتشر شد. سید عبدالرضا رضوی مجری صداوسیما نیز در این مراسم حضور داشت و عکسی از مراسم عقد نوید محمدزاده در کنار فرشته حسینی را در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرد. 

 

عکس عروسی فرشته حسینی و نوید محمدزاده

لباس عروس فرشته حسینی - عکس لباس عروس فرشته حسینی - فرشته حسینی با لباس عروس

 

عکس فرشته حسینی با لباس عروس

 

عروسی نوید محمدزاده و فرشته حسینی

 

حواشی

حواشی فرشته حسینی

- ابراز همدردی با مهاجران افغانستانی در کمپ صربستان

فرشته حسینی بعد از سفر به صربستان برای بازی در فیلم «اقامت در میان خدایان» به کمپ پناه‌جویان رفته و از نزدیک با آنها ملاقات و وضعیت نامناسب کمپ را مشاهده کرد. پس از این مشاهده او در صفحه اینستاگرام خود برای پناه‌جویان این‌گونه نوشت:

«هیچ‌کس در دنیا به اندازة آنها خسته نیست.»

 

- تجاوز به دختر افغانستانی و گلایه فرشته حسینی از نژادپرستی

بعد از منتشر شدن خبر تجاوز به یک دختربچه افغانستانی ۵ساله، فرشته حسینی یادداشتی در اینستاگرامش منتشر کرد و از کاربران پرسید که آیا نژاد می‌تواند باعث شود که این‌قدر نسبت به هم بی‌رحم شویم؟او در صفحه اینستاگرام خویش در این باره نوشت:

«من فرشته حسینی متولد ایران هستم از پدر و مادری افغانستانی. چی باعث می‌شود کسی فکر بکند من نباید از حقوق انسانی بهره‌مند باشم؟ چه کسی تصمیم می‌گیرد که اجازه داشتن عزت‌نفس، حقوق برابر و آرامش را به من ندهد؟ چی باعث می‌شود وقتی می‌خواهید کسی را مسخره کنید بگویید «مثل افغانستانی‌ها» می‌ماند؟ چه چیزی در من وجود دارد که شما را انقدر آزار می‌دهد؟ چه چیزی باعث می‌شود به من بی‌احترامی کنید؟ چه چیز باعث می‌شود آن‌قدر بی‌رحم باشیم نسبت به هم؟ نژاد؟! چه کسی تعیین کرده این مرزهای احمقانه را؟ این مرزها قرار نیست که تعیین کند چه کسانی را باید دوست داشته باشیم و از چه کسانی متنفر باشیم بدون اینکه ارتباطی برقرار باشد. قرار نیست هیچ مرزی مانع عشق ورزیدن و احترام شود؟»

این پست فرشته حسینی با واکنش‌های مختلفی روبرو شد که علاوه بر حمایت مردم، بازیگرانی چون سحر دولتشاهی و اشکان خطیبی با انتشار مطالبی در صفحات اینستاگرام خود از وی حمایت کردند.

 

- دوران افسردگی

فرشته حسینی در دوره‌ای از زندگی‌اش دچار افسردگی شد، او در مورد افسردگی‌اش چنین می‌گوید:

«زمانی از زندگی بود که دچار افسردگی شدید بودم به‌طوری‌که گمان می‌کردم هرچه تلاش می‌کنم پیشرفتی برای من وجود ندارد و این حس بسیار بدی را به من القا می‌کرد. اما حضور دوستانم و دلگرمی‌های آن‌ها به من انگیزه دوباره داد.

آن‌ها به من گفتند تو باید فرشته نجات دختران افغانستان باشی و همین انگیزه‌ای شد برای ادامه فعالیتم. دوستانم معتقد بودند مردم افغانستان تنها مانده و آرزوهایشان را کشته‌اند و تو باید الگویی برای دختران افغانستانی باشی و آرزوهایشان را در دلشان زنده کنی.

این حرف‌ها تأثیر شگرفی روی من گذاشت چنانچه دیگر از کارکردن خسته نمی‌شوم. من از خانواده‌های افغانستانی تقاضا دارم رؤیاهای فرزندانشان را نکشند و بگذارند دخترانشان برای خود رؤیا و آرزو داشته باشند.»
(باشگاه خبرنگاران جوان)

 

- حمایت و حضور در افتتاحیه مؤسسه «سرای گوهر»

«سرای گوهر» یازدهمین مرکز طلوع بی‌نشان‌هاست و پناهگاه دختران بالای ۱۸ سالی است که به هر دلیلی پدر و مادر ندارند.

در مراسم افتتاح سرای گوهر، علاوه بر حسینی، پانته‌آ بهرام و میترا حجار نیز حضور داشتند.

فرشته حسینی که برای حمایت از این مجموعه در این برنامه حضور پیدا کرده بود، گفت: «وقتی ۱۰ساله بودم به مؤسسه‌ای رفتم که در آن مؤسسه برای دخترانی که خانواده نداشتند یا وضعیت مالی خوبی نداشتند، کلاس‌های مختلف برگزار می‌کردند. در آنجا دوستان خوبی پیدا کردم و می‌دانم که آسان نیست دختر باشی و سرپناهی نداشته باشی. به همین دلیل برای من افتتاح چنین مجموعه‌ای باارزش است که فرصت و پناهی در اختیار دختران قرار می‌دهد و امید آن‌ها برای زندگی خواهد بود.»
(خبرآنلاین)


- جنجال بر روی فرش قرمز هفتاد و پنجمین دوره جشنواره فیلم کن

عکس فرشته حسینی و نوید محمدزاده در کن 2022

فرشته حسینی به همراه همسرش نوید محمدزاده برای اکران فیلم «برادران لیلا» به کارگردانی سعید روستایی که در بخش مسابقه اصلی هفتاد و پنجمین دوره جشنواره فیلم کن حضور داشت به فرانسه و کن سفرکرده بود.
هنگام عبور از روی فرش قرمز در حضور تماشاگران و عکاسان، ناگهان این زوج در حرکتی جنجالی یکدیگر را بوسیدند که این بوسه با حواشی بسیار زیادی همراه شد.

در جلسه مطبوعاتی فیلم «برادران لیلا» در جشنواره کن، پاسخ نوید محمدزاده به لحظه‌ صمیمیت و بوسیدن همسرش این بود:

«زنمه دوست داشتم ماچش کنم. واکنش‌ها به این لحظه بیشتر مثبت بود. در این دوره که به نظرم واجب هست به عشق احترام بگذاریم، در دوره‌ای که آدم‌ها با هم زیاد خوب نیستند، با هم برخورد خوبی ندارند و حواسشون به یکدیگر نیست. من حتماً و حتماً از کسی که زندگی‌ام را تغییر داده و باعث شده در زندگی آرامش داشته باشم، حتماً قدردان او هستم و او را باز هم می‌بوسم.» 


نامزدی‌ها و جوایز

جوایز فرشته حسینی

۱۳۹۵: برنده جایزه بهترین بازیگر زن برای بازی در فیلم سینمایی «رفتن» از شانزدهمین دوره جشنواره فیلم مراکش
۱۴۰۰: برنده دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مکمل زن از چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر
۱۳۹۷: نامزد جایزه بهترین بازیگر زن برای بازی در فیلم «رفتن» از بیستمین جشن خانه سینما (جشن بزرگ سینمای ایران) 
۱۴۰۰: نامزد بهترین بازیگر زن درام برای بازی در سریال «قورباغه» از بیست و یکمین جشن دنیای تصویر (حافظ)

گالری تصاویر
اخبار