در سلامسینما جستجو کنید
آرین وزیر دفتری، نویسنده، تهیهکننده و کارگردان سینما، تئاتر و تلویزیون و متولد 1367 در تهران است.
آرین وزیر دفتری فعالیت هنریاش را خیلی زود با ساخت فیلمهای کوتاه زمانی که دانشآموز بود آغاز کرد و سپس با شرکت در کانون فیلمسازان جوان وارد عرصه کارگردانی شد.
او با کارگردانی آثاری چون «مثل بچه آدم»، «هنوز نه» و فیلم سینمایی «بیرویا» به شهرت رسید.
آرین وزیر دفتری متولد ۱۱ تیرماه ۱۳۶۷ در تهران است، او فارغالتحصیل رشته سینما در مقطع کارشناسی ارشد است.
آرین وزیر دفتری فعالیت هنریاش را خیلی زود با ساخت فیلمهای کوتاه، زمانی که دانشآموز بود آغاز کرد و سپس با شرکت در کانون فیلمسازان جوان وارد عرصه کارگردانی شد.
او با کارگردانی آثاری چون «مثل بچه آدم»، «هنوز نه» و فیلم سینمایی «بیرویا» به شهرت رسید.
آرین وزیر دفتری برای کارگردانی فیلم کوتاه «بچه آدم» جایزه بخش سینه فونداسیون هفتاد و یکمین جشنواره فیلم کن در سال ۲۰۱۸ را به دست آورد.
فیلم کوتاه «هنوز نه» به کارگردانی آرین وزیردفتری و تهیهکنندگی مجید برزگر و انجمن سینمای جوانان ایران، در بخش مسابقه فیلم کوتاه چهل و یکمین جشنواره فیلم پورتلند در آمریکا به نمایش در آمد و موفق به کسب جایزه شد.
آرین وزیر دفتری در سال ۱۳۹۷ با شادی کرمرودی بازیگر سینما و تئاتر ازدواج کرده است.
این زوج در تئاتر و در چند پروژه فیلم کوتاه و سینمایی همچون «مثل بچه آدم» با هم همکاری داشتند که این همکاری در نهایت به ازدواج منجر شده است.
شادی کرمرودی برای بازی در فیلم کوتاه «مثل بچه آدم»، جایزه بهترین بازیگر زن دوازدهمین دوره جشنواره سایه و بهترین بازیگر جشنواره نهال را کسب کند.
«بیرویا» فیلمی ایرانی به کارگردانی و نویسندگی آرین وزیردفتری و تهیهکنندگی سعید سعدی و هومن سیدی محصول سال ۱۴۰۰ است. این فیلم برای اولینبار در چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و در جشنواره فیلم ونیز ۲۰۲۲ نیز شرکت کرده است.
- یکی از بازیگران فیلم «بیرویا» شادی کرم رودی است، آرین وزیردفتری درباره انتخاب همسرش برای بازی در این فیلم میگوید:
«من و شادی فیلم کوتاههایی زیادی کار کردهایم و من از قبل میدانستم که شخصیت زیبا را در فیلم من قرار است شادی بازی کند؛ چون ویژگیهای بازی شادی را خیلی خوب میشناختم و او از زمان ایده فیلم در جریان بود و ما مدام درباره فیلمنامه با هم گپ میزدیم.»
- آرین وزیر دفتری درباره ایده ساخت فیلم «بی رویا» میگوید:
«ایده این فیلم مربوط به زمانی بود که او خودش را برای ساخت یک فیلم سینمایی بلند موظف کرده بود و ناگهان مسئله هویت برای او مسئله جالبی شد اینکه چه چیزهایی هویت ما را میسازد و چه چیزهایی میتواند هویت ما را مخدوش کند.»
از مجموع ۶۶ رای
از مجموع ۶۲ رای
از مجموع 0 رای
از مجموع ۶۶ رای
از مجموع 0 رای
از مجموع 0 رای